четвртак, 21. фебруар 2019.

Krema protiv bora

Krema protiv bora
Krema protiv bora

Zašto prirodno umesto sintetičkog



Prirodni preparati za negu kože, pogotovo za tretman efekata prolaska vremana po mišljenju korisnika postaju najbitnija grana u kozmetici danas.

Umesto sintetičkih proizvoda koji stvaraju rizik po zdravlje, sve više korisnika se okreće prirodnim kremama protiv bora. 

Prirodne kreme protiv bora su upravo ovde kako bi vam omogućile prirodno rešenje u borbi sa posledicama prolaska vremena na vašoj koži.


Prirodni proces starenja




Starenje je prirodan i normalan proces koji zahvata podjednako svaki organ i svako tkivo ljudskog organizma, ali je najizraženiji na koži i to na licu,vratu i rukama.

Uzevši u obzir da je koža izložena svim eksternim uticajima kao što su:

  • Sunce
  • UV zračenje
  • Vetar itd.

Vaša koža zahteva dodatnu negu u vidu kreme protiv bora kako bi se efekti starenja i spoljnih uticaja umanjili i negirali. 

Kako prepoznajemo znake starenja?


Šarena pigmentacija, proširene pore, popucali kapilari, proširene vene, opuštena koža i naravno bore.


Na starenje kože utiču mnogobrojni spoljni i unutrašnji faktori.

Proces starenja kože ubrzava se ukoliko ne unosimo dovoljno vode , nezdravo se hranimo, hronično smo umorni, neispavani, pod stresom, ali i predugim izlaganjem štetnom UV zračenju (solarijumi,sunčanje u periodu kad je UV zračenje veliko).

Još jedan razlog ubrzanog starenja kože je i nepravilna i neredovna nega. 

Prirodne kreme protiv bora se koriste kako za tretman već postojećih procesa starenja na koži tako i kao prevencija.

Mnogi korisnici se slažu da je mnogo bolje “sprečiti nego lečiti”. Pravilna nega vaše kože će vam omogućiti da predupredite efekte starenja pre nego što oni i počnu.


Starenje kože počinje otprilike u trećoj deceniji života kada kolagenska i elastinska vlakna popuštaju, bore su vidljive, a koža deluje opušteno i umormo. 



Nivo hormona posle pedesete godine počinje da se snižava i to se odražava na izgled kože lica i celog tela.

Najviše problema imaju osobe koje imaju suvu, ispošćenu kožu  jer su bore na njihovim licma izraženije.

Najpre strada osetljiva i tanka koža oko očiju i u predelu usana. Bore oko usana, očiju i podočnjaci su najčešći and najprimetniji primeri starenja vaše kože.

Najbolja prirodna krema protiv bora sa Vitaminom E i uljima jojobe i kantariona i pčelinjim otrovom je kreirana uz pomoć najmodernije tehnologije upravo kako bi se borila protiv ovakvih oblika starenja.



Rizik korišćenja sintetičkih proizvoda





Moderno društvo i  društvene mreže nameću nam ideal lepote –ženu savršenu u svakom pogledu! 

Mnoge dame, ponesene ovim trendovima pogrešno se okreću raznoraznim čudotvornim  „mazalicima“ jureći savršenstvo i ideal koji je nemoguće dostići.

Da bi se usporio i ublažio proces starenja kože lica potrebna je svakodnevna nega.

Tu dolazimo do priče o sintetičkoj kozmetici i njenoj štetnosti za kožu i za organizam uopšte. 

U mnogim kozmetičkim preparatima koji su na tržištu nalaze se sastojci koji su izuzetno štetni, a neki su čak i kancerogeni. 

Koža upija kao sunđer ove sastojke i akumulira ih u tkivima gde mogu postati toksični i izazvati određene patološke promene. 

Hemijski sastav određenih sirovina koji se nalaze u konvencionalnoj kozmetici razlikuje se od hemijskog sastava kože, pa ih koža kao takve ne prepoznaje i ne apsorbuje, pa ostaju na površini kože gde ometaju prirodnu razmenu materija.

Zašto se okretati agresivnim i štetnim preparatima ako imamo prirodnu alternativu u borbi protiv starenja kože i bora? 

Prirodne kreme protiv bora sa odabranim  prirodnim sastojcima i akcentom na pčelinji otrov, koji je glavni sastojak pomoći će koži da se revitalizuje, ojača i sama izbori protiv štetnih uticaja. 

Spojili smo sve što male žute vrednice mogu da ponude da bi smo stvorili najboljeg saveznika u borbi protiv bora.


Efekti kreme protiv bora
Efekti kreme protiv bora


Prirodni sastojci kreme protiv bora




Pčelinji otrov u kremi protiv bora upravo pokreće prirodne procese u koži - stimuliše proizvodnju kolagena i elastina ( koji su zaduženi za mladalački izgled). 


Dugotrajnom i redovnom upotrebom bore su manje vidljive, a koža je zategnutija i svežija. 

Što se krema duže koristi, rezultati su sve bolji i bolji. Osećaj blagog peckanja je zadužen za poboljšanje cirkulacije. Dobra cirkulacija znači da ćelije kože dobijaju dovoljno kiseonika i samim tim se regenerišu. 

Osim pčelinjeg otrova krema protiv bora sadrži: 


  • Vitamin E
  • Organski propolis
  • Organski med
  • Ulje jojobe
  • Ulje kantariona
  • Pčelinji vosak


Vitamin E- snažan antioksidans koji usporava starenje i štiti kožu od slobodnih radikala i čini da koža zadrži svoju prirodnu vlažnost. 

Organski propolis ima antiseptičnu ulogu i nezamenljiv je u borbi sa aknama i bubuljicama( koje se mogu javiti i u zreloj dobi). 

Organski med u kremi protiv bora hrani kožu enzimima, mineralima, aminokiselinama i vitaminima. 

Ulje jojobe otvara pore( pogodno je za masnu i kombinovanu kožu), ima antiupalno dejstvo, hidrira i regeneriše. 

Kantarionovo ulje se koristi u narodnoj medicini za veliki broj tegoba i bolesti, jer ima antiupalno dejstvo i ubrzava zarastanje rana, pa je tako i jedan od sastojaka naše kreme protiv bora- smanjuje vidljivost fleka i ožiljaka, opravlja i regeneriše kožu i ujednačava ten. 

Naša krema protiv bora ne bi bila kompletna bez pčelinjeg voska koji kad se pomeša sa ostalim sastojcima, deluje kao melem koji omekšava i vlaži kožu. 

Upravo zato je prirodna krema protiv bora od pčelinjeg otrova najbolji izbor za vas kako biste osetili ubod pčelinjeg otrova koji će očistiti i podmladiti vašu kožu!

Svi gore navedeni sastojci su se od davnina koristili za lečenje i negu i imaju širok spektar dejstava i blagodeti. Zašto menjati ono što je majka priroda već načinila savršenim?


Način upotrebe





Kremu protiv bora sa pčelinjim otrovom možete korsititi kao dnevnu i noćnu kremu - dovoljno je tanak sloj nežno umasirati na lice i vrat. Ukoliko želite možete je koristiti i kao masku za lice tako što je u debljem sloju nanesete i ostavite dvadeset minuta i nakon toga uklonite višak. Poželjno je da jednom nedeljno na taj  način date svojoj koži  udarnu dozu energije i vitalnosti.

Sve prirodne kreme na bazi pčelinjeg otrova ne mogu da koriste osobe koje su alegrične na ubod pčele!



Sastojak kreme protiv bora
Sastojak kreme protiv bora







Opet pitamo, zašto samo prirodno?





Zato što samo korišćenjem prirodnih preparata za negu kože vi dajete vašoj koži ono što ona zaslužuje.

Redovnom upotrebom ove prirodne kreme protiv bora Sting of beauty sa pčelinjim otrovom dobićete svežu i zdravu kožu, bez znakova umora i stresa. 

Nemojte rizikovati vaše zdravlje korišćenjem sintetičkih proizvoda i hemikalija! 

Ublažite bore i usporite vreme na prirodan način sa kremom koja poštuje cikluse prirode i Vaše kože!

10 коментара:

  1. Skoro sam kupila ovu kremu i priznajem da sam prezadovoljna! Citajuci ovaj tekst shvatila sam koliko je Sting of beauty dobra stvar i kako sam ustvari napravila odlican izbor. Takodje ovim putem se zahvaljujem na brzoj isporuci, izuzetnoj ljubaznosti sa gospodinom Dejanom sa kojim sam sve vreme komunicirala. U svakom slucaju ste za svaku preporuku. Samo nastavite tako!!

    ОдговориИзбриши
  2. Slazem se da su prirodni preparati i kozmetika najbolji za nase telo i lice i uglavnom ih koristim.Za ovu kremu Sting of beauti sam nedavno cula i zelim da je probam pa bi vas zamolila da mi kazete preciznije gde i kako mogu da je kupim?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Postovana,
      Krema protiv bora Sting of Beauty košta 4800 rsd. Ona se trenutno nalazi na akciji 2+1, odnosno ukoliko kupite 2 dobićete još jednu gratis. Takođe ukoliko se besplatno registrujete na našem sajtu moći ćete da ostvarite mogućnost korišćenja poklon vaučera. Za sve dodatne informacije možete pogledati naš sajt: https://pro100healthy.rs/kozmeticki-proizvodi/krema-protiv-bora.html

      https://pro100healthy.rs/affiliates/

      Ukoliko imate dodatna pitanja možete nas pozvati i telefonom na: +381 11 201 6403

      Избриши
    2. Hvala lepo ,vrlo ste ljubazni

      Избриши
  3. Pozdrav,ovim puten bih htela da pohvalim pro100healthy,preko koje sam narucila ovako predivnu kremu,koristim je neko vreme I odusevljena sam.Slobodno mogu svima da je preporucim

    ОдговориИзбриши
  4. Sve preporuke za kremu protiv bora-sa Pro100healthy. zbogom bore

    ОдговориИзбриши
  5. Za moje dame 40+ zelim da prenesem moje iskustvo. Dugo sam trazila kremu koja odgovara mom tenu i licu. Prilikom izbora adekvatne kreme za svakodnevnu negu lica naucila sam da treba imati u vidu nekoliko bitnih detalja: tip kože, stanje kože i naravno, na kraju, zeljeni rezultat. Jer, sa 20 i neku imate normalan tip kože, i vaš cilj će biti da održite takvo stanje redovnom hidratacijom. Starenje se ne moze zaustaviti. Vremenom se koža menja, a samim tim menjaju se i njeni zahtevi.

    Ako na vreme prepoznate ono što je vašoj koži neophodno uštedećete i vreme i novac i bicete srecnije. Ja sam imala srece jer sam sasvim slucajno naisla na ovu kremu Sting of Beauty i za sada mi jako prija. I pocinjem da verujem da taj pcelinji otrov jednostavno odrzava moju kozu na licu onako kao sto sam i zamisljala. Veeeeliki plus za vredne pcelice i ovu kremu!

    ОдговориИзбриши
  6. Sting of Beauty je anti age krema za nas mlade dame 50+ idealna jer je prirodna, na bazi pčelinjjeg otrova. I veliko hvala vrednim pčelicama za ovu kremu.

    ОдговориИзбриши
  7. Koza kao posle tretmana... Takav sam imala osećaj posle prvog nanošenja kreme sa pčelnjim otrovom Sting of beauty. A lice mi je svezije i sjajnije i zategnutije..

    ОдговориИзбриши