понедељак, 18. фебруар 2019.

Seks bez kompleksa



Nije tajna ni da je vrhunski ljubavnik Kazanova znao da posegne za malom pomoći kada je u pitanju zavođenje dama i njihov užitak. Naime, priča se da je pre osvajanja jeo čokoladu ili kako ju je nazivao „eliksir ljubavi“  – tu čudesnu namirnicu koja poboljšava raspoloženje, budi prijatna osećanja i utiče na libido

Čokolada vrlo brzo deluje na promenu raspoloženja, blago povećanje krvnog pritiska, broja otkucaja srca i generalno izaziva osećanje blisko euforiji koja se obično povezuje sa zaljubljenošću ali i požudom. 


Konzumiranje čokolade podstiče stvaranje serotonina – hormona sreće i oslobađanje endorfina koji su ustvari prirodni antidepresivi. Isto tako, konzumacija čokolade utiče na poboljšanje koncentracije i intelektualnih i psihičkih sposobnosti. 


Dodatna prednost u odnosu na sve druge afrodizijake je činjenica da u čokoladi može da se uživa i u dvoje.

Zato Vam i predstavljamo čokoladu za odrasle u dve varijante – za nju i za njega. Jedinstven spoj čokolade i biljnih afrodizijaka  u kojem nema nikakvih hemijskih aditiva i proizvod kod kojeg ne postoje neželjeni efekti. 

Budite sigurni da će čokolada za odrasle obezbediti ljubavni život pun strasti i slasti.

Pored vrhunske crne čokolade kao osnovne komponente ovi prozvodi sadrže i:


  • Koren ženšena  ili  koren života kod drevnih kineskih farmaceuta
  • Koren djumbira – bogat izvor velikog broja minerala i vitamina
  • Epimedium ( „trava uspaljenog jarca“ ) – još jedna biljka iz tradicionalne kineske medicine, duhovitog naziva, koja obiluje aktivnom komponentom ikarinom koji utiče na povećanje protoka krvi te povećanjem snage i energije a takodje i stimuliše proizvodnju muških seksualnih hormona.


Bilo kako bilo na seksualnom životu uvek treba raditi, poboljšavati ga i to ne samo zarad uspešne veze ili braka već  i zadovoljstva.




Savetujemo da ukoliko želite da se dodatno opustite, otpustite sve kočnice, pojačate samouverenost i libido poklonite sebi i Vašem partneru malo slatkog greha u vidu čokolade, jer definitivno ima istine u izreci koja kaže – „Sve što nam treba je ljubav ali malo čokolade tu i tamo ne škodi“ . 



7 коментара:

  1. Čokolada pro100healthy je odlična i za žene koje imaju problem sa libidom.Nekako se uvek uz afrodizijake više spominju muškarci,a i žene itekako imaju problema na tom polju.Čokolada je obogaćena prirodnim sastojcima i zato je bolji izbor od sintetičkih afrodizijaka.

    ОдговориИзбриши
  2. Ovo mora da se proba pod hitnoooooo

    ОдговориИзбриши
  3. Veoma mi svideo tekst, jako zanimljiv samo me jos interesuje da li ima neka nepozeljna dejstva?

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман25. март 2019. 14:21

    Koliko dugo sme da se koristi čokolada i da li može da se predozira�� sa njom?Konkretno pitam za čokoladu za žene.Deluje mi primamljivo.

    ОдговориИзбриши