понедељак, 30. септембар 2019.

REISHI KAPSULE

Reishi kapsule 60 komada pro100healthy hawlik
REISHI KAPSULE - SRBIJA 


Konačno se i u Srbiji mogu naći Reishi kapsule u 100% sigurnom i sertifikovanom obliku. 

Od nemačkog proizvođača Hawlik, renomiranog u Evropi po proizvodnji različitih proizvoda baziranih na medicinskim gljivama. 

Ovaj proizvod je sertifikovan u Republici Srbiji, što ga izdvaja od ostalih neproverenih proizvoda sa pijaca, špajiza i drugih uličnih prodavaca. 


REISHI GLJIVA - NAJNOVIJA ISTRAŽIVANJA 


Ganoderma Lucidum (hrastova sjajnica) ili Lingzhi, poznatija po japanskom nazivu Reishi je prirodni lek koji je široko rasprostranjen i preporučen od strane azijskih doktora i naturopata usled svog pozitivnog efekta na imuni sistem. 

Laboratorijska istraživanja i nekolicina prekliničkih istraživanja predlažu da Reishi nosi obećavajuće antikancerske i imunomodulatorne karakteristike. 

Popularnost uzimanja Reishi kapsula kao alternativne medicine se poslednjih godina sve više povećava kod pacijenata sa kancerima. 

Pogotovo kada se uzme u obzir da standardni klinički hipotensivni lekovi imaju neželjene efekte, postoji potreba za novim therapeutskim agentima, pogotovo za onim prirodnog porekla. 


"Najbolji kandidat je upravo Reishi gljiva". 

Reishi raste u Altajskim planinama, i kao antihipertensivni agent, klinička istraživanja su se bavila intragastričnim unosom. 


Reishi pro100healthy kapsule

PRIMERI ISTRAŽIVANJA REISHI GLJIVE 


Intragastrični unos Reishi-a je značajno poboljšao tok krvi u mozgu i imao je uticaj na metaboličke procese u okviru cerebralnog korteksa, pomerajući ravnotežu inhibitornih i ekscitatornih neurotransmitera ka ekscitaciji

Promene u cerebralnom toku krvi i promene u racijima neurometabolita nam govore da Reishi ima potencijalni nootropični efekat


PRIMERI ISTRAŽIVANJA REISHI GLJIVE - II 


Inflamatorni rak dojke (IRD) je jedan od najsmrtonosnijih i najmanje istraženih formi naprednog raka dojke. 

Različit od metastatičkog raka dojke (njegovih ćelija) IRD ćelije napadaju tako što formiraju sferoide tumora koje zadržavaju određene odnose ćelijske adhezije. 


"Reishi medicinska gljva se pokazuje kao atraktivan kandidat za anti - IRD terapiju". 

Reishi sadrži biološka jedinjenja koja su citotoksična protiv ćelija kancera. 

Razne studije govore da Reishi ima efekte na:


  • efektivnost ćelija raka
  • apoptozu 
  • invaziju 
  • i mehanizam akcije IRD ćelija


Rezultati pokazuju da Reishi selektivno inhibira efektivnost ćelija raka, ali da zato ne utiče na funkcionisanje nekanceroznih epitelnih ćelija. 

Indukcija apoptoze je konzistenta sa smanjenjem efikasnosti ćelija. 

Reishi inhibira invaziju ćelija i remeti ćelijke sferoide koji su karakteristični u IRD invazivnoj patologiji. 


"Ovi nalazi sugerišu da je Reishi efektivan anti IRD terapeutik". 

Ovo su samo neka od najnovijih istraživanja koja se bave analizom uticaja Reishi gljive na različite poremećaje. 


REISHI KAPSULE - GDE KUPITI 


Reishi kapsule (60 komada) od nemačkog proizvođača Hawlik se u Srbiji jedino mogu kupiti na online servisu PRO100HEALTHY.


Reishi kapsule pro100healthy

2 коментара:

  1. Koristila sam druge gljive ovog proizvođača konkretno Kordiceps i Lavlju grivu jer mi ih je drugarica donosila iz Nemačke. Hawlik važi za jednog od renomiranih proizvođača i drago mi je da su se konačno njihove gljive pojavile na našem tržištu.

    ОдговориИзбриши
  2. Glive se u celom svetu smatraju "super hranom" zbog svojih aktivnih komponenti kao što su polisaharidi, adenozin i terpeni zahvaljujući kojima mogu biti od koristi kod mnogih hroničnih bolesti. Mi smo narod koji voli da guta tabletice i kapsulice tako da je ovaj način korišćenja gljiva veoma dobar i prihvatljiv i za one koji su osetljivi na "čudne ukuse".

    ОдговориИзбриши