понедељак, 25. новембар 2019.

Ergonomski jastuk sa magnetima

Ergonomski jastuk sa magnetima pro100
  

Anatomski Magnetni jastuk - Ergonomski jastuk sa magnetima 


"Sta znaci dobar san i da li dovoljno mislimo o svom zdravlju?"

Da bi pomogli sebi, a sto je najvaznije odmorili svoj organizam od fizickog i psihickog napora u toku dana i te kako nam je potreban odmor.

Anatomski magnetni jastuk je pravo resenje za zdrav i kvalitetan zivot savremenog coveka.



Svakodnevno smo izlozeni informacijam da sve vise paznje treba posvetiti zdravim stilovima zivota i da je san najvazniji faktor za oporavak ljudskog organizma. 
Sve teze savremeni covek uspostavlja granicu izmedju dana i noci, rada i odmora, a takodje jave i sna. 

Ergonomski jastuk sa magnetnima ce vas san uciniti cvrstim i prijatnim, a vas dan punim energije i entuzijazma.
  

Studije svedske zdrastvene organizacije pokazuju da dobar i kvalitetan san povoljno utice na celokupno zdrastveno stanje naseg organizma.



Svako ko nema problema sa snom moze potvrditi da lakse izlazi na kraj sa stresnim situacijama u svakodnevnom zivotu i da energije ima vise.

Prva stvar koju trebmo uzeti u obzir pri izboru jastuka je njegov oblik, tacnije da li zelimo antomski ili kalsican. 

Oblik anatomskog jastuka prati liniju tela, odnosno glave, vrata i ramuna. Odgovara osobama koje spavaju na strani ili na ledjima. 

Savrsena ponuda anatomskog magnetnog jastuka moze se naci na samo u ekskluzivnoj online prodaji.

pro100healthy ergonomski jastuk


Pored toga ovaj jastuk je napravljen od memorijske pene, i stiti od mikroba i bakterija, ne upija neprijatne mirise.

Memorijska pena - najbolji prijatelj vase kicme



Memorijska pena je materijal buducnosti- dizajniran tako da ravnomerno rasporedi pritisak tela, savrseno prione uz konture i prilagodi se temperaturi koja ga okruzuje.

Anatomski magnetni jastuk ima od 20 do 27 magneta koji su okrenuti severnom stranom prema glavi. Tako postavljeni magneti daju organizmu energiju, sto je vazno za ublazavanje bolova.

Dugorocno neudobno spavanje moze izazvati ozbiljne probleme pocevsi od konstantnih bolova pa sve do ozbiljnih obolenja kompletnog kicmenog stuba, ali i misica i drugih kostiju.


Anatomski magnetni jastuk pro100healthy pomaze vasem telu, vise pamtite, srecniji se budite, duze zivite, imate manje stresa, bolje izgledate, pametnije mislite.





Kvalitetan san smanjuje rizik od mnogih bolesti. Preporucuje se za prevenciju:
  • Hipertenziju
  • Stres i napetost
  • Glavobolja i migrena
  • Okostavanje kicmenog stuba
  • Alergija
  • Poremecaj sna, nesanica, hrkanje
  • Prehlada

Kupovinom anatomskog magnetnog jastuka ulazete u vase zdravlje a zdravlje nema cenu.

Kazite mi, sta je za vas mnogo kada je zdravlje u pitanju!?



4 коментара:

  1. Taman fino.. Baš su mi potrebni takvi jastuci. Jedan za mene da se ne budim više đžangrozava i sa jakim glavobolja a, a da pri tom ne moram da idem u drugu sobu da bi spavala, jer moj,, gospodin,, mnogo hrče, da ne kažem testeriše.

    ОдговориИзбриши
  2. Dugogodisnje sedenje, fizicka neaktivnost dovela je do toga da imam ozbiljne probleme sa vratnim prsljenovima koji su prouzrokovali ceste glavobolje, bolove u ramenima i vratu. Po savetu doktorke koja se bavi alternativom preporucila je jastuk koji po svom ergonomskom obliku i funkciji moze da mi pomogne. Vec 3 meseca spavam na njemu, trebalo je vreme za adpataciju ali se ne secam kada sam popio tabletu protiv bolova ili imao tako izrazene bolove u vratu ili ledjima.

    ОдговориИзбриши
  3. Cula sam za anatomske jastuke, ali nisam cula da imaju i sa magnetima. Super. Inace koristim magnetni nakit, iz zdravstvenih razloga, tako da smatram da su magneti odlicna stvar.

    ОдговориИзбриши
  4. Moja porodica i ja odavno koristimo magnetne jastuke. Lepše se spava i sanja, izjutra se budite puni energije, nema bolova u vratu i kičmi. Topla preporuka.

    ОдговориИзбриши