уторак, 30. јул 2019.

KUĆNI APARAT ZA PREČIŠĆAVANJE VODE - SPAS ZA RODITELJE


pro100healthy aparati filteri za preciscavanje vode


NOBEL APARAT ZA PREČIŠĆAVANJE VODE
SPAS ZA RODITELJE 

U današnje vreme možete na internetu ili u novinama pročitati kako nam stručnjaci preporučuju da se pije što više tečnosti, oko dva litara vode dnevno i zašto nam je voda bitna za organizam. 


"Tačno je da je voda izvor života i jako bitna za normalno funkcionisanje ljudskog tela, nijedan metabolički proces u organizmu se ne može odvijati bez vode." 

Isto tako možete i pronaći tekstove o nečistoći vode za piće i kako se krije od stanovništva koliko je voda iz česme bakteriološki neispravna. 

Krenimo od toga da kad otputujemo na more npr Grčku i čim stignemo na određenu destinaciju, prvo što uradimo, odemo do nekog hipermarketa ili prodavnice da kupimo pakovanje vode za piće. 


"Većina nas kupuje vodu i kod kuće, a pogotovo kada nam stigne novorođenče u kuću." 

Kada je na svet došla naša ćerka, moj suprug je odmah otrčao u prodavnicu i kupio paket flaširane vode.



Nobel aparat filteri za preciscavanje vode pro100healthy slika 1 alternativa



"Danju i noću smo u velikoj šerpi iskuvavali flašice, dude, kašičicu i sve sto je bilo potrebno za našu mezimicu." 

Međutim, čim bi izvadili sve da se prosuši, po flašici, dudi i svemu što smo iskuvavali, je ostajao beli prah u ogromnim količinama. 


Naravno, to je bio kamenac iz vode... 



"Mukama našim nigde kraja. Šta sada da radimo?"


U pauzama od hranjenja bebe, tražila sam rešenje preko interneta...i naravno, našla! 

Kupili smo Nobel aparat za prečišćavanje vode, koji se montira ispod sudopere u kuhinjskom elementu. 

Rad aparata se zasniva na bazi mehaničkog prečišćavanja vode sa predfilterima i osmotskom membranom


"Prečišćena voda iz gradske instalacije u sebi više ne sadrži mehaničke nečistoće, kamenac, hlor, hemijske preparate, pesticide, viruse, bakterije..." 

Tako prečišćena voda idealna je za piće, kuvanje, i za sve aparate koji koriste i kojima je potrebna čista voda oslobodjena kamenca. 



Nobel aparat filteri za preciscavanje vode pro100healthy slika 3 alternativa



Našoj sreći nije bilo kraja... 


Čekali smo da se prokuva prva tura flašica, da vidimo kakav će biti ishod. 

Flašice su bile čiste i providne, bez trunke kamenca. To je stvarno bio spas i jedno veliko olakšanje za nas roditelje! 

Kada nam je ćerka malo porasla i kad su krenule da se prave kašice od voća i povrća, sve smo prali sa Nobelovom vodom.  sa 


"Više nismo kupovali flaširanu vodu, koja ko zna koliko stoji po magacinima i radnjama, na toplom i još u plastici (a svi znamo koliko je plastika štetna)." 

Ćerka sad ima 6 godina, sama dohvati Nobelovu slavinicu i sebi sipa Nobelovu prečišćenu vodu, koja je kao izvorska, pitka. 

Ja kao glavna kuvarica u kući, kuvam isključivo sa Nobelovom vodom i jela mi imaju lepši ukus nego ikad.


Filter za vodu Nobel Srbija 2019 LETO

4 коментара:

  1. Iskustvo sa koriscenjem preciscene vode u ovom slucaju ia Nobel aparata je vrlo korisno za one koji imaju malu decu, kako sve moze da se koristi nobel voda.Mada sa tom vodom ste resili sve probleme,pocevsi od pijace vode,za kuvanje i pranje voca i povrca.Voda iz cesme je samo tehnicka voda.Vredi kupiti aparat i resili ste problem za dugi niz godina da cete uzivati pijuci cistu vodu.

    ОдговориИзбриши
  2. Ivana Kovačević31. јул 2019. 13:33

    Moja deca su takodje "navučena"na nobel aparat za vodu drugu i ne piju a i odrasle su na toj vodi. Čak se i hvale drugarima i nude da im one sipaju vodu sa male slavine☺

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман31. јул 2019. 14:51

    zivimo u vremenu gde je sve zagadjeno i voda i vazduh i hrana.Moramo se stititi i voditi racuna koliko mozemo.Za ispravno preciscenu vodu ,koja ce biti priblizno istog kvaliteta kao prava izvorska...prelazem Nobel aaapatat za preciscavanje vode,akoji sada mozete poruciti na Pro100healthy.

    ОдговориИзбриши
  4. Godinama koristim ovaj uredja koji je ispod sudopere. naviknuti smo na ukus vode koja se dobija iz ovih aparata. servis je vise nego kvalitetan, mozda malkice skuplji ali sam barem siguran da su dostupni 24/7 i da uvek imaju delove ako se nesto pokvari. u svakom slucaju za svaku pohvalu i preporuku.

    ОдговориИзбриши