уторак, 11. децембар 2018.

Pro100healthy - Prosto zdravo





U današnje vreme sebe zatičemo kako satima tragamo preko Google pretraživača za određenim pojmovima i izrazima, u nadi da ćemo naći i kupiti upravo željeni artikal. U mnoštvu sajtova, blještavih reklama, “iskačućih” objava sa raznoraznim popustima i akcijama, ponekad zaista možemo da propustimo interesantne i praktične proizvode. 

A vrlo često i one koji mogu potpomoći konceptu kvalitetnijeg i dužeg življenja, ne primetivši razliku između potrebnih i  kvalitetnih proizvoda u odnosu na nepotrebne i manje kvalitetne. Upravo ta razlika je jako bitna za internet kupovinu, koju najbolje oslikavaju artikli sa online shop-a pro100healthy.rs.

U praksi ovaj sajt predstavlja platformu za online trgovinu, koja Vam nudi kupovinu iz fotelje, odnosno mogućnost internet šopinga. 

Na online shop-u pro100healthy.rs  možete pronaći najraznovrsniji asortiman unikatnih i ekskluzivnih proizvoda. Osnovni cilj i misija ovog online shop-a su usmerenost svih proizvoda ka zdravijem i dužem životu. 

Paleta proizvoda je izuzetno raznolika, počevši od kategorije sertifikovanih dijetetskih suplemenata, preko bebi programa, kreme za lice protiv bora, sa pčelinjim otrovom Sting of beauty, linije posuđa Sole, do najsavremenijeg uređaja za prečišćavanje vazduha, koji vazduh dezinfikuje i detoksikuje metodom fotokatalize.

Proizvode koji se prodaju na online shop-u pro100healthy.rs, ne možete naći ni na jednom drugom mestu i oni su dostupni isključivo, putem prodaje preko interneta. 

Jednostavnost korišćenja i brzina obavljanja procesa kupovine su najveća prednost ovog online shop-a, u odnosu na tradicionalni način kupovine. 

Možete obaviti ceo proces kupovine za svega nekoliko minuta, na Vašem kompjuteru ili mobilnom telefonu, potpuno sigurno, a proizvod će Vam biti dostavljen na Vašu kućnu adresu. 

Pored toga, nudimo i opciju plaćanja kreditnim karticama Banca Intesa-e do 12 mesečnih rata ili kreditiranjem određenih proizvoda od strane naše firme na 6 mesečnih rata


Ono što našu internet prodavnicu izdvaja od drugih je LOJALITI PROGRAM


Prilikom registracije, svi korisnici dobijaju vaučer u iznosu od 20 EUR za ličnu kupovinu na našem sajtu i postaju deo programa lojalnosti koji pruža brojne pogodnosti i akcije. 

Lojalti program se odnosi na sva fizička i pravna lica koja se na sajtu firme registruju sa svojim ličnim podacima

Ukoliko pozovete prijatelje da se registruju, možete ostvariti i 5% lojaliti provizije od svake njihove kupovine. 

Takođe, kada ostvarite kumulativnu ličnu kupovinu u neograničenom roku od registracije u iznosu od 1.000 EUR, dobijate 50 EUR kao nagradu za lojalnost, a navedena nagrada se dodeljuje na svakih daljih 1.000 EUR lične kupovine. 

Vrednosti vaučera, provizije i nagrade se kumuliraju na kontu registrovanog kupca, koji on može iskoristiti za svoju ličnu kupovinu proizvoda sa sajta, ali maksimalno u iznosu do 30% od vrednosti te kupovine. 

U bliskoj budućnosti planiramo da naši najlojalniji korisnici u određenom trenutku postanu i VIP članovi, koji će imati na raspolaganju još više pogodnosti, veliki broj nagrada kao i mogućnost kupovine koju će moći da obave po posebnim, povlašćenim cenama. 

Posetite naš sajt i otkrijte svet novih mogućnosti koji Vam otvara  pro100healthy.rs!

Slogan našeg sajta koji u nazivu ima složenicu pro100healthy, ima najjednostavnije moguće značenje: prosto zdravo

1 коментар:

  1. Sajt je zaista dobar. Ova prica sa loyalty programom je potpuno drugacija u odnosu na druge sajtove koji se bave on line prodajom jer to nemaju. Mislim samo da vam nedostaje jos artikala na sajtu ali generalno je sve korektno.

    ОдговориИзбриши