уторак, 2. април 2019.

100% Prirodna zubna pasta sa zeolitom bez fluora Zeozub proizvedena u Austriji od strane renomiranog proizvođača Panaceo

100% prirodna zubna pasta sa zeolitom be fluora zeozub renomiranog austrijskog proizvodjaca panaceo slika 1 pocetna lepa devojka zeozub


100% Prirodna zubna pasta sa zeolitom bez fluora Zeozub proizvedena u Austriji od strane renomiranog proizvođača Panaceo 






NAJNOVIJI HIT U SVETU - pasta sa zeolitom bez fluora Zeozub



Kako da omogućite vašim zubima čistoću i zdravlje koje vaš osmeh zaslužuje? Samo zubna pasta sa zeolitom bez fluora Zeozub može dati vašim zubima zaštitu koju zaslužuju. Napravljena po najnovijoj tenhologiji obrade aktivnog zeolita austrijskog proizvođača PANACEO koji vam garantuje da će vaš osmeh biti blistav i zaštićen.

Verujem da su pobornici zdravog načina života odavno svesni koliko štetnih sastojaka unesemo u organizam korišćenjem kozmetičkih preparata. 

Nije mali broj onih koji su pokušali da naprave prirodne kreme, losione, paste za zube. Nekad svi ti dragoceni sastojci budu veoma skupi,  zahtevaju vreme da bi se napravili a da ne računamo koliko puta bacimo naš „prirodni melem“ pre nego što uspemo da ga napravimo.

Nije li jednostavnije naći prirodni proizvod koji ima validan NATRUE sertifikat koji potvrđuje njegovu „prirodnost“ kako bi smo uštedeli vreme ali i novac?! 


"Naravno da jeste, ali problem leži u činjenici da je ovakvih proizvoda veoma malo na našem tržištu."


Ovom prilikom želela bih da skrenem pažnju na jedan takav proizvod - 



PANACEO ZUBNA PASTA SA ZEOLITOM BEZ FLUORA ZEOZUB!

NEKA VAŠI ZUBI BUDU PROSTO ZDRAVI

Kao što možete da pretpostavite dominantni sastojak i ono što ovu pastu čini jedinstvenom na tržištu je PMA zeolit - klinoptilolit austrijske kompanije Panaceo, jedinog proizvođača na teritoriji Evrope koji ima sertifikovani patent za aktivaciju i mikronizaciju zeolita. 

Zeolit korišćen u zubnoj pasti sa zeolitom bez fluora najvišeg je stepena čistoće i kvaliteta i kao takav za sada je jedini zeolit na našim prostorima registrovan kao medicinsko sredstvo.

Ova revolucionarna pasta može se naći samo na pro100healthy.rs!


Paradentopatija bolest današnjice



Prah zeolita zahvaljujući njegovim antioksidativnim svojstvima od vajkada se koristio za smanjenje upalnih procesa na desnima kao i kod paradentoze. 

Parodontopatija (ili paradentoza, kako se još naziva) jedno od najrasprostranjenijih oboljenja potpornog zubnog aparata čiji je krajnji rezultat gubitak zuba..


Kako nastaje paradentopatija?



Glavni krivci za razvoj paradentopatije su zubni kamenac i plakovi. Bakterije su tu da odrade svoj deo posla;  ulazeći u zubni plak proizvode endotoksine i stvaraju upalni proces. 

Epilog je sasvim jasan: 


  • stvaranje “džepova”, 
  • gubitak koštane mase i 
  • ispadanje zuba.


"Tome svemu doprinose još genetski faktori, loše proteze, anomalije oblika i položaja zuba, upotreba nekih lekova."

Na neke stvari, genetiku npr., ne možemo uticati, ali zato moramo delovati tamo gde možemo i pokušamo da sprečimo ili odložimo pojavu problema. 

Minimum pažnje koju možemo posvetiti našim zubima podrazumeva PRAVILNU I REDOVNU ORALNU HIGIJENU.

"Adekvatana oralna higijena u mnogome zavisi od kvaliteta paste za zube. "

Zato Vam preporučujemo najbolje - Zubna pasta sa zeolitom bez fluora Zeozub jedinstvenog sastava i vrhunskog kvaliteta. Austrijski brend dostupan i kod nas!


PMA zeolit  na nežan način bez oštećenja zubne gleđi uklanja postojeće plakove i održava normalnu floru usne duplje.
100% prirodna zubna pasta sa zeolitom be fluora zeozub renomiranog austrijskog proizvodjaca panaceo lepi zubi sredina teksta slika 1 poseta zubaru zdravi zubi
100% prirodna zubna pasta sa zeolitom bez fluora Zeozub štiti vaše zube



SASTOJCI PANACEO ZUBNE PASTE BEZ FLUORA:



  • Aktivirani zeolit - klinoptilolit
  • Aloja (Aloe Vera)
  • Menta


Aktivirani zeolit - klinoptilolit u kombinaciji sa biljkama potencira njihovo dejstvo i omogućava im da ispolje svoj maksimalni efekat, kako bi čuvali zdravlje vaših zuba.


"Pored sposobnosti da veže i eliminiše teške metale, zeolit je poznat po svom antivirusnom i antibakterijskom efektu i sposobnosti regeneracije sluzokože."

Aloja - stvara neku vrstu zaštitnog sloja na samoj površini tkiva na koje se nanese, ima sledeća dejstva:

  • hlađenje kože 
  • antibakterijska
  • antivirusna svojstva koja smanjuju mogućnost pojave infekcije. 


Barbaloin jedan od aktivnih sastojaka aloje, sprečava formiranje histamina koji se oslobađa kod alergijskih reakcija. 

Ovaj podatak veoma je važan jer se dešava  da se unutar usne duplje pojave alergijske promene koje pogoduju nastanku upalnih procesa, a nastale su kao posledica alergijske reakcije na materijale koji se koriste pri izradi proteza.

Menta - u narodu poznatija kao nana, zahvaljujuci svom prepoznatljivom mirisu, spada u najpopularnije biljke na planeti. 

Savremena industrija koja se bavi proizvodnjom pasti za zube uglavnom je koristi ne samo zbog lepog osvežavajućeg mirisa već i njenog analgetskog dejstva. 

U tradicionalnoj medicini listovi nane žvakali su se kako bi se:

  • ublažila upala desni, 
  • smanjio bol i 
  • uklonio loš zadah.

Ukoliko je istina da zdravlje ulazi na usta, onda je kvalitetna pasta jedna od najbitnijih faktora za zdravlje!
"Pastu treba koristiti najmanje dva puta dvevno kako bi se ostvarila optimalna nega. Ukoliko je neophodno ili je stanje usne duplje loše, možete proces, naravno, ponoviti više puta."

Važna napomena: Prirodna zubna pasta sa zeolitom bez fluora:
nije namenjena deci mlađoj od 6 godina. Usled prirodnog sastava paste, konzistencija sastojaka može varirati.


Ne zaboravite... Sve ono što na sebi nosite nije toliko važno koliko je važan Vaš osmeh, jer on otopljava najhladnija srca, otvara sve kapije a put prekriven trnjem čini stazom posutom laticama.
NEKA VAŠ OSMEH BUDE UVEK U PRVOM PLANU!!!


100% prirodna zubna pasta sa zeolitom be fluora zeozub renomiranog austrijskog proizvodjaca panaceo banner saznaj vise slika 1 alternative name


4 коментара:

  1. Meni je ovo najbolja pasta bez fluora koja ima kod nas da se nabavi.Moja deca od rodjenja koriste iskljucivo paste bez fluora.

    ОдговориИзбриши
  2. Najzad i kod nas da ima de se kupi pasta za zube na prirodnoj bazi i bez fluora.

    ОдговориИзбриши
  3. Ako sam dobro videla na sajtu, cena ove zubne paste je 1000 dinara. Mislim da je to zaista velika cena za jednu pastu za zube i zaista bih volele da pročitam zašto bih platila toliku cenu, odnosno šta je to u ovoj pasti čega nema u drugima pastama? Jer najskuplja zubna pasta u marketima je upola jeftinija od ove paste. Volela bih da mi neko odgovori i da pročitam iskren odgovor na moje pitanje. Hvala unapred.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман8. мај 2019. 16:03

      Draga Goco posto sam kupila pastu i prezadovoljna sam kvalitetom,vredi svaki dinar. Obzirom da je na bazi zeolita i od sto posto prirodnih sastojaka treba je kupiti i koristiti sa zadovoljstvom.

      Избриши