четвртак, 25. април 2024.

Kako smršati brzo i efikasno: Top saveti


Bliži se leto, svi smo u panici kako ćemo ga dočekati kada je u pitanju fizički izgled, treba smršati brzo i efikasno.
U glavi se vrte brojna pitanja: Zasto nisam krenula na vreme da vodim računa o ishrani?
Šta me je sprečilo da treniram tri puta nedeljno? Da li je mom zdravlju i telu potrebno prekomerno unošenje hrane na svakoj slavi u zimskom periodu?

To su sve pitanja koja postavljamo sebi kada krene lepo vreme i kada proleće zvanično otvori sezonu sunčanih dana i laganije garderobe. 

 

Retko kada ćemo čuti od nekoga “Ne volim da jedem”. Svesni činjenice da svi vole ukusnu hranu, ali da se mnogi retko kada njoj prepuštaju, dobijamo motivaciju da uvedemo zdrave navike uz povremeno opuštanje. Uvođenjem zdravih navika dobijamo više energije, bolji i kvalitetniji san, produktivniji smo na svakom polju, a fizički izgled se iz dana u dan poboljšava. 

 

Kako višak kilograma utiče na čovekovo zdravlje

 

Sa viškom kilograma dolaze mnogi zdravstveni problemi. Uglavnom su to povišen krvni pritisak, poremećaj rada štitne žlezde, insulinska rezistencija i dijabetes

Zdravlje je prvo, na šta bi trebalo da obratimo pažnju kada poželimo da smršamo.

Kada je fokus na zdravlju i kada smo svesni problema u kom se nalazimo, težimo ka dugoročnom rešenju. Sa promenom starih navika, poboljšavamo kvalitet života i navikavamo organizam na zdraviji režim. Organizam je jedna kompleksna mašina koja pamti apsolutno svaki zalogaj, svako prejedanje, svako parče torte kao i svako izgladnjivanje do kojeg dolazi u trenutcima očaja i nade da će se time rešiti svi naši problemi. Na taj način samo usporavamo gubitak kilograma i pogoršavamo zdravstveno stanje.

 

Saveti koji vam mogu pomoći da se rešite viška kilograma:

 

  1. Detoksikacija organizma 

  2. Izbalansirana ishrana 

  3. Dovoljan unos tečnosti

  4. Fizička aktivnost   

 

Ovo su osnovni saveti koji će vam pomoći da se osećate i izgledate odlicno.
Koliko je važna detoksikacija organizma za brzo i efikasno mršavljenje?



 

 

Da bismo do leta doveli liniju do savršenstva i bili najbolja verzija sebe, neophodno je da u samom procesu mršavljenja izvršimo detoksikaciju organizma. Kada pomislimo na detoksikaciju, prvo sto nam pada na pamet je da pijemo dosta tečnosti u toku dana.

To je svakako jedna od stavki koja pomaže u redukciji telesne težine i hidrataciji organizma.

Koža kao najveći organ ljudskog organizma traži neprestanu hidrataciju koju joj moramo pružiti prvo iznutra unošenjem dovoljne količine vode i nezaslađenih napitaka. 

Kao što smo napomenuli, hidratacija je jedan od ključnih, ali ne i dovoljan faktor za gubitak kilograma. Zato ćemo vas naučiti kako da se uz pravilnu detoksikaciju i hidrataciju rešite viška kilograma. Korišćenjem zeolita, bilo da je u prahu ili kapsulama, očistićete organizam od teških metala, vratićete organizam u ravnotežu, a imunitet će biti jači nego ikada. Upotrebom zeolita, vremenom se smanjuje intolerancija na hranu, a redovnim korišćenjem zeolita vrši se najbolja detoksikacija organizma, što značajno utiče na gubitak telesne težine. 

 

Izbalansirana ishrana kao saveznik u borbi protiv viška kilograma

Kada uz pomoć zeolita dobro očistimo organizam od toksina i teških metala, ne prostaje nam ništa drugo, nego da nastavimo sa uravnoteženom i zdravom ishranom koja će posle detoksikacije biti prva stavka na putu do savršenog izgleda. 

Kada promenimo kvalitet hrane koju unosimo, osetićemo ogromne promene: 

-Konstantnu sitost

-Bolji san

-Lakše budjenje 

-Bolji rad organa

-Telo će dobiti lepši i zategnutiji izgled

-Masne naslage će odlaziti

-Koža će izgledati leoše i mlađe

 

Izbalansirana ishrana i detoksikacija organizma vode nas do idealne telesne težine.

 

Fizička aktivnost i mršavljenje

Mnogo puta smo svi negde pročitali ili čuli od nekoga da ishrana učestvuje u procesu mršavljena 80%, a fizička aktivnost 20%. Ako želimo da se rešimo masnih naslaga, a da dobijemo mišićnu masu, neophodno je da uvedemo fizičku aktivnost kao obaveznu stavku, da se prepustimo promenama i uživamo u procesu.

 

Uz kontinuirano praćenje saveta, imaćete više energije, osećaćete se lepše i lakše, a višak kilograma će se pretvoriti u vašu “ružnu” prošlost.

Obavite pravilnu detoksikaciju uz zeolit, birajte da u svoje telo unosite kvalitetnu hranu.

Prilagodite fizičku aktivnost vašim trenutnim sposobnostima i zdravstvenom stanju i ovog leta zablistajte na vašoj omiljenoj letnjoj destinaciji. 

Нема коментара:

Постави коментар