четвртак, 28. децембар 2023.

Solis - švajcarski kvalitet u srpskim domaćinstvima



Solis je švajcarski brend koji je osnovan 1908. godine. Ova kompanija ima dugu istoriju i specijalizuje se u proizvodnji malih kućnih aparata, uključujući uređaje za kuvanje, aparate za kafu, aparate za održavanje domaćinstva i druge slične proizvode. Tokom godina, Solis je stekao reputaciju kvaliteta i inovacija u oblasti kućnih aparata.

 

Solis - švajcarski brend

 

Brend Solis je poznat po proizvodnji kvalitetnih malih kućnih aparata, a švajcarski brendovi se povezuju sa preciznošću, pouzdanošću i visokim standardima proizvodnje. Solis se ističe po kombinaciji švajcarske tradicije i inovacija, pružajući kupcima širok spektar proizvoda.

 

Solis - švajcarski brend

 

Od 1908. godine, Solis uspešno na tržište plasira  nove uređaje za kuhinju, lepotu i uređaje za rashlađivanje . Sa više od 110 godina iskustva, Solis uspešno prodaje nove, sigurne i inovativne proizvode.. Solis je  švajcarska kompanija sa dugom i bogatom tradicijom, vrednosti poput pouzdanosti i poverenja krajnjih korisnika.

 

Solis - švajcarski brend

 

Misija Solisa je pojednostaviti život rešenjima koja pomažu u doživljavanju savršenog rezultata, nudeći istovremeno dolično korisničko iskustvo. Solis se fokusira se na razumevanje potreba korisnika i dizajn po meri u zahtevima potrošača.

Od svog osnivanja pre više od 100 godina, uspešna švajcarska kompanija Solis uvek je ostala vernа svojoj filozofiji i smeru delovanja, s ciljem da obogati  života potrošača putem visokokvalitetnih proizvoda za svakodnevnu upotrebu, koji su istovremeno prijatno, jednostavno i efikasno dizajnirani.  Solis-ovi kvalitetni proizvodi nisu popularni samo na domaćem tržištu u Švajcarskoj. Solis sa ponosom može reći da sada uživa u dobrom tržišnom položaju u 40 zemalja širom sveta.

Kao porodična kompanija sa kratkim  proizvodnim linijama, Solis osluškuje potrebe i zahteve tržišta i veoma se brzo prilagođava novim zahtevima.Solis je jedna od kompanija kojoj je  mišljenje kupaca i poslovnih partnera od suštinskog značaja jer je to jedini način za Solis da razvija i poboljšava proizvode koji zadovoljavaju potrebe tržišta. Tokom decenija, Solis i dalje postiže uspeh sa pravim inovacijama koje stvaraju švajcarski dizajneri na osnovu trendova.

 

Solis - švajcarski brend

 

Šta sve Solis proizvodi?

  1. Aparate za kafu: Solis proizvodi različite vrste aparata za kafu, uključujući espresso mašine, aparate za kafu na kapsule, filtere za kafu i slično.

  2. Aparate za pripremu hrane: Blendere, sokovnike, tostere, seckalice hrane, mlinove za kafu i druge uređaje za pripremu hrane.

  3. Aparate za kuvanje:  Solis proizvodi i razne uređaje za kuvanje, kao što su električni šporeti, kuvala, električni roštilji i slično.

  4. Aparate za domaćinstvo: Aparate za vakumiranje hrane i prateću opremu, ventilatore i fenove.

  5. Dodatnu opremu: Kompanija Solis takođe može proizvoditi različite dodatke i opremu za svoje glavne proizvode, kao što su rezervni delovi ili dodaci za aparate.

 

Aparati koje možete preko sajta pro100zdravo.com kupiti kod nas su :

  • Solis mlin za kafu - Možda se pitate, zašto je baš mlin za kafu najbitniji ukoliko želite da napravite pravu kafu? Daćemo vam par razloga zašto je mlin za kafu neophodan svim pravim ljubiteljima kafe. Jednostavno je - ukoliko želite da imate kafu vrhunskog kvaliteta, ona mora biti sveža i sveže samlevena. Ako dosad niste imali iskustva sa pravom kafom, ili vam se čini da svaka kafa ima ukus kao čokolada i pepeo - pripremite se za veliko iznenađenje! Kada izmrvite vašu kafu mlinom za kafu možete je koristiti u bilo kom aparatu ali i ukoliko želite da napravite domaću tursku kafu . Većina kupovnih kafa dolazi uglavnom u jednoj veličina - fina (usitnjena). Međutim, mnogi aparati upravo koriste različite veličine kako bi napravili najbolju kafu. Uz SOLIS mlin za kafu 22 moguće veličine mlevenja kafe uvek ćete imati mogućnost da pijete kafu baš onakvu kakvu želite! Kafa izmrvljena aparatom će imati značajno bolji ukus. Aparat je dizajniran za upotrebu u domaćinstvima ali i u radnom okruženju, kao na primer u menzama, kancelarijama i kuhinjama za zaposlene u radnom objektu. 

Solis mlin za kafu

 

  • Solis aparat za espresso kafu Perfetta Black - Solis Perfetta je poluautomatski espreso aparat kompletno opremljen za pripremu savršenog espresa, kapućina ili drugih vrsta kafe.
    Aparat ima 25 različitih podešavanja mlevenja, ZERO STATIC™ mlin melje zrna do savršenstva za perfektan kapućino.
    Gentle Plain Fusion nežno vlaži mlevenu kafu pod niskim pritiskom pre ekstrakcije za uravnotežen ukus.
    Pored toga, ovaj aparat za kafu ima prilagodljivi PID kontroler koji kontinuirano prati i stabilizuje temperaturu vode. Odgovarajuća temperatura je jako bitna za maksimalnu aromu kafe. Možete podesiti temperaturu ekstrakcije na svakih 5°C, tako da možete uživati u najboljoj aromi.

 

Solis aparat za espresso kafu Perfetta Black

  • Solis aparat za espresso kafu Perfetta Silver - Solis Perfetta je poluautomatski espreso aparat kompletno opremljen za pripremu savršenog espresa, kapućina ili drugih vrsta kafe.
    Aparat ima 25 različitih podešavanja mlevenja, ZERO STATIC™ mlin melje zrna do savršenstva za perfektan kapućino.
    Gentle Plain Fusion nežno vlaži mlevenu kafu pod niskim pritiskom pre ekstrakcije za uravnotežen ukus.
    Pored toga, ovaj aparat za kafu ima prilagodljivi PID kontroler koji kontinuirano prati i stabilizuje temperaturu vode. Odgovarajuća temperatura je jako bitna za maksimalnu aromu kafe. Možete podesiti temperaturu ekstrakcije na svakih 5°C, tako da možete uživati u najboljoj aromi.

Solis aparat za espresso kafu Perfetta Silver

  • Solis Kuvalo za pirinač - Pored toga što je aparat prvenstveno namenjen kuvanju pirinča u njemu se na pari može pripremati i veliki broj drugih jela kao što su povrće, piletina ili plodovi mora. Perfektni, meki kuvani pirinač iz ovog aparata se može spremati u isto vreme dok se riba, piletina ili povrće kuvaju na pari. Na ovaj način ne samo da štedite vreme i prostor (aparat kuva pirinač i drugu hranu na pari) već i energiju.

Solis Kuvalo za pirinač

  • Solis Cediljka za citruse  Presujte grejpfrut, pomorandže, limun i limetu za samo nekoliko sekundi zahvaljujući moćnom, ali tihom motoru od 160 V. Možete jednostavno i automatski započeti proces pritiskom na polugu sokovnika dok se sav sok ne izvuče iz voća.
    Izliv soka protiv kapanja sprečava izlivanje soka kada se sok iscedi, održavajući kuhinju čistom.
    Da biste bili sigurni da sokovnik bezbedno i stabilno stoji tokom ceđenja voća, uređaj je opremljen neklizajućim nožicama za čaše. Napravljen od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika i modernog dizajna, lako se uklapa u svaku kuhinju i trenutno ukrašava vaš enterijer.

  • Veoma je jednostavan za upotrebu i čišćenje jer se delovi sokovnika mogu ukloniti i mogu se prati u mašini za sudove.Započnite dan ili produžite ručak uz dobro napunjenu čašu ukusnog soka!

Solis Cediljka za citruse

  • Solis kuvalo za vodu - Nadogradite svoju kuhinju ovim prelepo dizajniranim kuvalom za vodu sa više različitih temperatura grejanja, sa kontrolom osetljivom na dodir za jednostavnu upotrebu.
    Upotreba visokokvalitetnih materijala kao što je nerđajući čelik ne samo da čini da Solis Kuvalo za vodu izgleda elegantno u svakom domu, već su njegovi delovi bez BPA plastike što ga čini još bezbednijim za vaše zdravlje.

Solis kuvalo za vodu

  • Solis Stoni gril 5 u 1 Tip 791 - Sa svojom sposobnošću savršenog roštilja, pečenja, prženja i multifunkcionalne koristi ploče za pripremu, ovaj kompaktni uređaj pruža širok spektar mogućnosti za pripremu različitih jela. Intuitivne kontrole i praktičan dizajn čine ga savršenim izborom za sve ljubitelje kulinarskih avantura.

Solis Stoni gril 5 u 1 Tip 791

Solis Aparat za vakuumiranje Premium

  • Solis Višenamenska seckalica za hranu - 5 različitih cilindara omogućiće da seckate, rendate bilo koju vrstu namirnica. Renda, secka, seče i melje meku hranu, voće, sirovo ili kuvano povrće, sireve, orase ili čokoladu.

Solis Višenamenska seckalica za hranu

  • Solis Mini kompakt ventilator - pogodan je za kancelarije i radna okruženja, za pansione, hotele i smeštaje tog tipa. Ventilator je sklopiv i radi na baterije, veoma je fleksibilan i može se okačiti na ručku za kačenje.

Solis Mini kompakt ventilator

  • Solis Stubni ventilator -Savršeno rešenje čak i za male prostorije, jer njegova kompaktna veličina zauzima  malo prostora. Pogodan je za bilo koju prostoriju u kući. Savremen dizajn i bela boja ovog modela ventilatora lako se uklapa u sve enterijere. Ventilator ima brojna podešavanja i možete da podesite jačinu protoka vazduha.

Solis Stubni ventilator

Нема коментара:

Постави коментар