четвртак, 19. децембар 2019.

PET STVARI KOJE TREBA DA ZNATE O INDIJSKOM TAMJANU

indijski tamjan kao lek 5 stvari koje treba da znateOvo je priča jednog mog prijatelja Marka...


Koji je koristio, i dalje koristi prirodni dijetski suplement indijski tamjan kao lek. Tamjan je poznat kao i bosvelija serata.

On je patio hroničnog bola u zglobovima, koji se godinama samo još više pogoršavao...

Ovaj medicinski dijetski suplement, ne mogu da kažem,da ga je vratio iz mrtvih, ali mogu da kažem da mu se zdrastveno stanje dosta poboljšalo.

Uz redovnu terapiju i korekciju ishrane od strane nutricioniste, koristio je i indijski tamjan.

Posle više mesečne terapije i korišćenja indijskog tamjana, zdrastveno stanje mu se znatno poboljšalo.KAKO SMO DOŠLI DO INDIJSKOG TAMJANA?Uz popopodnevnu kafu, pričali smo o prirodnim lekovima o kojima zapravo malo znamo.


Na google pretraživaču medju preporučenim frazama za prirodne lekove smo našli "indijski tamjan weihrauch", gde nas je  dovelo do indijskog tamjana koji se koristi već vekovima kao lek, unazad.


Počeli smo dalje da istražujemo o indijskom tamjanu idošli smo do pet najbitnijh stvari, koje bi preventivno mogle pomoći Marku zbog njegovog zdravstvenog stanja.


KOJIH PET STVARI MORAMO ZNATI O INDIJSKOM TAMJANU?POMAŽE KOD:1

Kod  reumatoidnog artitisa i osteoartitisa.


2

Kod bolova zglobovima.

3

Za ublažavanje simptoma kod astme, alergije i  bronhitisa.
4

Kod upalnih bolesti creva.

5

Kao pomoćno sredstvo u terapiji kronove bolesti, ulcerznog kolitisa.

BONUS INFORMACIJE O INDIJSKOM TAMJANU:


Najpotentniji oblik tamjana koji se koristi kao lek je u obliku kapsula.
BONUS VIDEO:Te stoga indijski tamjan ne služi samo u crkvenim obredima,za kađenje prostorija zbog verovanja,da tera zle duhove. Takođe se i medicina i naučnici kunu ,u indijski tamjan kao lek.U Nemačkoj tamjan je svrstan u top tri alternativna tretmana u borbi protiv bolesti creva...ZAŠTO BAŠ INDIJSKI TAMJAN WEIHRAUCH Indijski tamjan - weihrauch je proizvod renomiranog austrijskog proizvođača - PANACEO.


Poznat širom Evrope po širokom dijapazonu različitih proizvoda za podršku zdravlju, od medicinskog zeolita klinoptilolita, pa sve do tajanstvene Boswellie Serrate - odnosno indijskog tamjana, leka sa orijenta.


Kao takav, PANACEO nudi garanciju kvaliteta koji se ne može zanemariti.


Indijski tamjan - weihrauch u kapsulama je proizvod koji je sertifikovan u Republici Srbiji kao dijetetski suplement.2 коментара: